Екстравагантен и едновременно небрежен стил мъжки ризи това лято

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
K_012Понякога не е достатъчно да бъдем просто елегантни. За да бъдем забелязани, ние трябва да умеем да се отличаваме от тълпата. Мъжките ризи са основна част от успеха на силния пол в това начинание. Впуснете се смело в избора на различни и дори екстравагантни мъжки ризи за летния сезон. Облечете ризи с флорални или етно мотиви, ретро и винтидж ризи, ризи с алтернативен дизайн (в азиатски стил или др.).

Макар и твърде експериментални за родните модни тенденции, те не са никак трудни за откриване. Шарените и различни мъжки ризи са вече навсякъде, а в Ree.bg предлагат прекрасна колекция от мъжки ризи точно за сезона.

При мъжките ризи, небрежното донякъде се припокрива с екстравагантното и невинаги сме свикнали да приемаме по-различните от класическите модели ризи. Въпреки това, ако искате да изглеждате като истински бохем, мъжката риза с цветен принт и къс ръкав е доста подходящ избор. Дали в зелен или в каки цвят, тази риза ще придаде неочаквано свеж и летен привкус към всеки тоалет. Моделът е с къси ръкави и е идеално попълнение към летния гардероб. Цветчетата пък правят артикула достоен за носене дори от популярни с небрежния си стил звезди като Чарли Шийн. Все пак, ако искате да сте истински бохем, трябва да имате поне една риза, която да доказва това.

K_02Напоследък флоралните мотиви набират все повече популярност. Все повече и повече мъже започват да носят дрехи на цветя. След като това вече не е нещо ново, можете преспокойно да експериментирате с мъжка риза с къс ръкав и цветен принт. Моделът в три различни разцветки – черно, тъмносиньо и червено и е изцяло покрит с рози, също в различни цветове. Реверите придават известна строгост, но въпреки това не може да се избегне небрежният и дори хипстърски стил в случая. Ризата е прекрасна за ежедневно носене през лятото в комбинация с къси или дълги панталони.

Флоралните мотиви обаче не са по вкуса на всеки. Затова и мъжката риза с етно принт от Ree.bg е идеален вариант за тези, които искат да внесат екстравагантност в стила си. Моделът е с принт в духа на картините „Като“ – индийски мотиви от символи, цветя и слонове. Ако искате да впечатлите с различен и дори странен модел риза, този артикул ще привлече вниманието на всеки. Ризата е идеална за пролетно-летния сезон, а материята от ленена смес е изключително подходяща за предстоящите високи температури. Може лесно да се комбинира с други летни мъжки дрехи и аксесоари като къси и дълги панталони, слънчеви очила, сандали и други.

K_03
#

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн