Карлово ще бъде домакин на кампанията „Бъди войник“ на 10 май

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Balgarska armia - znakНационалната информационна кампания „Бъди войник“ ще гостува утре, 10 май, в град Карлово.

Събитията от кампанията започват от 16.00 ч. на площад „20-ти юли“, където гражданите и гостите на града ще имат възможност да разгледат образци въоръжение, техника и оборудване от състава на 61-ва Стрямска механизирана бригада. В програмата са предвидени демонстрации на способности на роботизирана система модел „510 Packbot“ при обезвреждане на кола-бомба.

Участие ще вземе Военният духов оркестър към 61-ва Стрямска механизирана бригада.

По същото време ще бъде открита информационна борса за набиране на войници и матроси, на която всеки ще може да получи пълна и точна информация за обявените конкурси и условията за кандидатстване. Със свои информационни щандове ще се представят Сухопътните войски, Военновъздушните сили, Военноморските сили, Националната гвардейска част, Служба „Военна полиция“, 68-ма бригада „Специални сили“ и Централното военно окръжие.

На събитието в Карлово ще присъстват командирът на Сухопътните войски генерал-майор Михаил Попов и командирът на 61-ва Стрямска механизирана бригада бригаден генерал Пламен Йорданов, които ще отговарят на въпроси на медии от 16.00 ч.

Концертът на Представителния ансамбъл на Въоръжените сили ще започне от 17.00 ч. на откритата сцена на площада „20-ти юли“ в града.

Заповядайте! Входът е свободен!
#

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн