Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ Лиляна Павлова: Членството ни в ЕС носи огромни ползи на всички българи

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
59989063_2004165039706347_7767557369675907072_o12 години сме част от Европейския съюз, а това носи само ползи на българските граждани, както и на българския бизнес. Това каза днес при посещението си в Казанлък Лиляна Павлова, която е кандидат за евродепутат от листата на ГЕРБ. „Огромна лъжа е, че България дава повече средства, отколкото получава. 40 млрд. лева са инвестициите на ЕС у нас. Това е около 5 пъти повече от вноските, които ние даваме. Имаме още и свободен пазар, свободен обмен на стоки и услуги“, подчерта Павлова.

При посещението си в една от иновативните фирми за производство на зеолитна вода в Долината на розите тя сподели още, че Европа в момента стои на кръстопът, а България е част от решението. Лиляна Павлова описа мястото ни като ключово, защото с работа е доказано, че страната ни е сигурна външна граница на ЕС при въпроса с мигрантите.

„Бяхме център на Европа през месеците на Българското председателство на Съвета на ЕС. Благодарение на успешното му преминаване, икономическата и стратегическа стабилност на Балканите е вече припозната тема на Европейския съюз“, допълни кандидатът за евродепутат. „Изборите, които ни предстоят на 26 май, са решаващи“, категорична бе Павлова.

В срещата с близо 50 от работещите в казанлъшкото предприятие се включиха още и кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Йоана Йончева – Фильова, кметът на Казанлък и общински ръководител на партията Галина Стоянова, както и областният координатор на ГЕРБ – Стара Загора Пламен Йорданов.

„Имам три момчета, искам да израснат като европейски граждани, и то в България. Активността на всички ни на 26 май е от изключително значение и не бива да подценяваме предстоящия вот“, заяви казанлъшкото лице в листата за ЕП Йоана Йончева-Фильова.

„Европа е Казанлък във всеки един момент – излизайки от домовете си, от работните си места, виждаме солидарността и подкрепата на ЕС, защото тя не е далечна и непозната – Европа е ремонтираните улици, междублоковите пространства, обновените спортни и детски площадки, красивите паркове“, каза Галина Стоянова.
#gerb

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн