Кандидатите за евродепутати Ева Майдел и Лиляна Павлова са в област Стара Загора на 7 май

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*

___GERB znak 200 sq

Eva Maidel 200_Liliana Pavlova 200Кандидатите за евродепутати от ГЕРБ и СДС Ева Майдел и Лиляна Павлова са в Старозагорска област на 7 май (вторник). Те са придружавани от Николай Диков от Стара Загора и от Йоана Йончева-Фильова от Казанлък, които също са част от листата на ГЕРБ за предстоящите избори.

В 10:00 ч. Ева Майдел, Лиляна Павлова и Йоана Йончева-Фильова ще посетят фирма за производство и бутилиране на зеолитна вода в Казанлък. От 11:30 ч. ще бъдат гости на Пенсионерски клуб „Тракийка“ в Града на розите (ул. „Феликс Каниц” № 1), където ще разговарят с членове на клуба, както и с кметове на населени места от общината.

В 13:30 ч. и в 15:00 ч. в Стара Загора Ева Майдел, Лиляна Павлова и Николай Диков, заедно с народните представители от 27-ми МИР Емил Христов и Радостин Танев ще се срещнат с ръководствата и работещите в две от водещите фирми в града.

От 18:00 ч. кандидатите за евродепутати ще бъдат гости на областно предизборно събрание на ПП ГЕРБ в хотел „Мериан палас“ – Стара Загора, където ще присъстват кметове от областта, общински съветници, общински ръководства на структури и над 300 членове и симпатизанти на партията.
#

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн