Николай Диков, кандидат за евродепутат от ГЕРБ: Успехите в спорта и в училището са формулата за развитие на всеки млад човек

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
В личен план няма по-добра формула от един образован млад човек със спортен характер. Постигайте успехи и победи в битките, но и учете. Това призова участниците в Международния турнир по таекуон-до „Августа опън” кандидатът за евродепутат Николай Диков. Той е и общински съветник, председател на Постоянната комисия по спорт и младежки дейности в Общинския съвет на Стара Загора. В надпреварата, която се проведе в спортна зала „Иван Вазов”, се включиха над 300 млади състезатели от 24 клуба от 4 държави – Гърция, Румъния, Сърбия и България.

„За мен е огромна радост да ви приветствам с добре дошли в Стара Загора – един от най-спортните градове на България. Провеждането на такива турнири и успехите на клубове като Таекуон-до клуб „Августа” са ясен показател, че трябва да работим още повече за развитието на спорта – заяви Николай Диков. Той добави, че в момента в града се създава инфраструктурата на голяма многофункционална спортна зала. Тя ще може да се ползва от всички спортни клубове и ще стане център за големи международни състезания.

Турнирът се организира за 4-та поредна година в Стара Загора от Таекуон-до клуб „Августа” и с подкрепата на Община Стара Загора.

Председателят на Таекуон-до клуб „Августа” Георги Господинов връчи плакети на спонсори и на партньори на турнира. Той благодари сърдечно за подкрепата и на Николай Диков, който и в лично качество като спортист и състезател, и като председател на Постоянната комисия по спорт в Общинския съвет е допринесъл много за развитието и на този спорт и за провеждането на международно състезание „Августа опън” в Стара Загора.

nikolay-dikov-Augusta-open-03nikolay-dikov-Augusta-open-04

nikolay-dikov-Augusta-open-01
#

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн