Наградиха военни за Празника на армията в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
В навечерието на 6-ти май – Ден на храбростта и Празник на българската армия, на тържествена церемония в Стара Загора бяха наградени заслужили военни от Втора механизирана бригада.

На церемонията присъстваха Иванка Сотирова – зам.-кмет на Община Стара Загора, Димитър Драчев – зам.-областен управител, Николай Колев – началник на Първо управление „Полиция“, представители на държавни институции, началник отдели в Община Стара Загора, представители на фирми.

„Изключителната чест, с която българският народ е удостоил Българската армия, е отговорност за нас. Безбройни са примерите на героизъм, който са проявили нашите предшественици, за да ни има днес, за да я има България. В навечерието на този свещен празник да си пожелаем здраве за всички нас и просперитет за държавата“ – каза в словото си бригаден генерал Костадин Кузмов, командир на Втора механизирана бригада.

За постигнати високи резултати в работата бяха наградени военнослужещи от състава на бригадата с плакети и предметни награди. 139 души са отличени с обявяване на благодарност.

В края на церемонията водосвет за здраве отслужиха архимандрит Богослов и старозагорски свещеници.

IMG_7837IMG_7832

IMG_7809 (1)IMG_7873
#

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн