Стара Загора ще бъде домакин на XIII-тия турнир по шахмат “Тракийско конче”

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
5436356357653На 20 април, събота, Стара Загора ще бъде домакин на XIII-тия турнир по шахмат “Тракийско конче”. Той ще се проведе от 10.00 часа в залата на Младежкия дом.

До момента са се записали 110 деца от Пловдив, Ямбол, София, Нова Загора, Казанлък, Раднево, Харманли, Свиленград, Асеновград и Бургас. Домакините ще бъдат представени от два клуба – “Тракийско конче” при читалище „Г. Бакалов“ и Шахматен клуб „Траяна”.

Наградният фонд на турнира е в размер на 2200 лв. Той ще се проведе в две групи – група А за деца до 10 ,12, 14 и 16 години и група Б – за деца до 8 години.

Съдия на турнира е младият Мирослав Митев от Раднево. “Подготвили сме две купи и медали за всички деца в петте възрастови групи. За всеки шахматист ще има грамота за участие и малък спомен-подарък от турнира”, съобщи Таня Михайлова от читалище „Г. Бакалов“. За всички участници ще има и вкусен обяд.
#

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2022 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн