Джип БМВ катастрофира пред детска градина в Стара Загора, водачът избяга от местопроизшествието

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Джип БМВ Х3 с жълт английски номер (според познаващи материята в социалните мрежи) направи луда фиеста този следобед пред детска градина №13 “Пролет” в Стара Загора. Водачът на немското возило, въпреки че не се е движел с висока скорост, по неизяснени към момента причини е изгубил управление, ударил се е във високия бордюр откъм средната алея, след което се е отклонил рязко вдясно и е потрошил няколко антипаркинг колчета и част от конструкцията на велоалеята по източния тротоар. Блъснал се е и в паркирани коли, съобщиха очевидци. Като по чудо няма жертви, сподели стресирана майка с бебешка количка, която по това време е минавала по тротоара и само няколко метра са я делели от нещастието.

Граждани са съобщили за произшествието на тел. 112. Броени минути след това пристигнаха линейка и полицейски автомобил.

Един от очевидците е успял да заснеме джипа с телефона си, като любезно ни предостави възможност да презаснемем изображението, след като го показа на полицаите. Веднага започна издирване на джипа.

P1400387P1400391
543543625
#vvv

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн