Старозагорският омбудсман призовава за съпричастност към кампанията “Великден за всеки”

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Уважаеми дами и господа,
Уважаеми съграждани,

ЛогоЗа четвърта поредна година се провежда националната кампания „Великден за всеки”, която се организира от Омбудсмана на РБ г-жа Мая Манолова, насочена към подпомагане на възрастните хора.

В качеството си на местен обществен посредник и партньор се ангажирам на територията на община Стара Загора да призова заедно да подпомогнем хората в пенсионна възраст, които остават извън определения от правителството регламент за получаване на великденска надбавка поради размера на пенсията си.

Използвам възможността да Ви поканя да бъдете наш съмишленик в настоящото издание на кампанията „Великден за всеки – Дари празник на баба и дядо”, в която отново ще се събират финансови средства и хранителни продукти за възрастните хора, нашите родители. Включвайки се в дарителската акция, имате възможност да посочите за коя община желаете да направите дарението, за да могат набраните финансови средства да бъдат справедливо разпределени във ваучери към възрастните хора-в случая в община Стара Загора. Ако решите да дарите хранителни продукти за пенсионерите от общината, Ви информирам, че договорът за дарение ще е от БЧК.

MM (2)Тази година кампанията „Великден за всеки“ набира средства по банкова сметка в УниКредит Булбанк, разкрита единствено за целите на кампанията, като титуляр е Българският червен кръст:

IBAN BG53UNCR70001522802795
Банков код: UNCRBGSF

С възможността да излъчите SMS на номер 1255 на стойност 1 лев, освободен от ДДС, Вие отново сте наш съмишленик.

Чрез online дарения от България и чужбина на сайта на БЧК www.redcross.bg

Оставам с надеждата, че ще се обединим и ще успеем да реализираме благотворителната инициатива и ще бъдем добротворците, които да допринесат възрастните хора да посрещнат по-щастливо светлия християнски празник – Великден!

С уважение,

Надежда Чакърова-Николова
Обществен посредник на територията на община Стара Загора
#

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн