Кметът Живко Тодоров с плакет за принос в развитието на спорта в системата на МВР

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Кметът на Стара Загора Живко Тодоров получи от Спортната асоциация на МВР плакет за принос в развитието на спорта в системата на ведомството. Това стана по време на награждаването на отборите победители в Републиканското първенството по футзал за служители на МВР.

Шампиони на страната станаха представителите на ОД МВР Пловдив, втори са служителите от дирекцията в Русе. Отборът на СК „Верея 2006“ – ОД МВР Стара Загора, се класираха трети в тридневния турнир, а отборът на ОД МВР Стара Загора се класира на пето място. Наградите на победителите връчиха заместник-кметът по спортните дейности Красимира Чахова, директорът на ОД МВР Стара Загора ст.комисар Стоян Стоянов и неговият заместник – комисар Димитър Яръков.

Генералният секретар на Спортната асоциация на МВР Чавдар Атанасов изрази задоволството и благодарността на участниците от организацията на домакините. Плакетът за кмета Живко Тодоров бе приет от зам.-кмета Красимира Чахова. Тя благодари от негово име и заяви, че Стара Загора е притегателно място за спорт и който е дошъл за спортни битки, трудно си тръгва оттук. В името на спорта, догодина съвместната ни работа може да продължи, предложи Чахова.

В тазгодишното издание на първенството, което се проведе в общинската спортна зала „Иван Вазов“ в Стара Загора взеха участие 7 отбора от системата в цялата страна.
IMG_8938IMG_8958
IMG_8967
#


социално споделяне


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн