Елена Йончева е с най-много номинации в област Стара Загора за евролистата на БСП

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
_BSP logo 300Говорителят на ПГ на “БСП за България” Елена Йончева е с най-много номинации от област Стара Загора за кандидат за депутат в Европейския парламент. Това стана ясно по време на заседанието на Областния съвет на БСП – Стара Загора. През март се проведоха 11-те конференции на общинските партийни организации в региона, съобразно правилата за номиниране в БСП. 49 са общо предложените кандидати за евродепутати, които да влязат в листата на левицата. Партийните форуми номинираха лидера Корнелия Нинова, зам.-председателя на парламентарната група на левицата Драгомир Стойнев, досегашните евродепутати Сергей Станишев, Момчил Неков, Петър Курумбашев и Георги Пирински. Номинации получиха Деница Златева, Румен Гечев, Георги Гьоков, Александър Симов, Иван Кръстев, Крум Зарков, Антон Кутев, Николай Бериевски и др.

„Водачът на листата за евроизборите ще бъде гласуван утре на заседанието на Националния съвет. Предстои в началото на април да бъде подредена и евролистата на БСП” – каза Драгомир Стойнев, член на ИБ на НС на БСП. Той определи като изключително важни евроизборите. „Дотогава ще станем свидетели на още събития, които да докажат правотата ни за излизането от парламента. Срещите ни с хората по места продължават”, заяви Стойнев.
#dvaspodelime.com


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн