ОДФ обяви дарителска кампания за набиране на средства за 12-те абитуриенти от социалните домове в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Obshtestven daritelski fond - znakОтносно: Абитуриенти, които живеят в Центрове за настаняване или Домове за деца, лишени от родителски грижи в Стара Загора.

Тази година необичайно голям брой младежи, живеещи в социални институции, ще завършат средното си образование. Това са 12 младежи – момчета и момичета, които завършват различни училища в града. За тях, както за всички абитуриенти балът е вълнуващо преживяване.

Общественият дарителски фонд – Стара Загора обявява кампания за набиране на средства за тях

Средствата, които се събират, са за покриване на разходите по закупуване на куверт за ресторанта и фотоалбум на класа.

Кампанията се реализира съвместно с Фейсбук групата „Помогнете, моля! Абитуриентите на Стара Загора” – https://www.facebook.com/groups/553844811764550, създадена по инициатива на Деница Митева.

Даренията се събират по банкова сметка на Обществения дарителски фонд, Стара Загора.

Банкова сметка в лева:

ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА
IBAN: BG72FINV915053BGN0DJ4E
BIC: FINVBGSF
Основание: дарение бал 2019

Кампанията ще приключи на 30 април 2019 година.

Необходимата сума е около 200 лв. на дете в зависимост от размера на куверта и цената на фотоалбума. Моля, не изпращайте дрехи! Ако желаете да направите предметно дарение, предварително се свържете с директора на съответния Дом. https://www.starazagora.bg/bg/sotsialni-uslugi
#

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн