Областната конференция на ВМРО-БНД избра ръководства на партията в Стара Загора и региона

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
VMRO_1На 2 март в Стара Загора бе проведена Областна конференция на ПП ВМРО-БНД, включваща представителите на общинските комитети на партията на територията на Област Стара Загора.

В работата на конференцията участва заместник-председателят на ПП “ВМРО-БНД” и евродепутат г-н Ангел Джамбазки. Водещ конференцията бе г-н Красимир Червилов, който е и заместник-областен управител на Област Стара Загора.

Съгласно дневния ред бе избрано ново ръководство на Областния комитет на ВМРО-БНД за срок от три години. Избрани бяха и 23-ма делегати от Област Стара Загора за участие в предстоящия Седми редовен конгрес на ПП “ВМРО–БНД” на 23 март 2019 г.

На конференцията бяха номинирани шестима представители на Старозагорска област за участие в ръководните структури на ПП “ВМРО-БНД”, като за член на Националния изпълнителен комитет бе предложен отново г-н Антон Андонов.

За областен председател на ПП “ВМРО-БНД” за пореден мандат бе избран г-н Красимир Червилов.

Избрано бе ново ръководство на Общинския комитет на ПП “ВМРО-БНД” в Стара Загора за срок от три години с председател г-н Евден Николов.

Областната конференция номинира г-н Красимир Каракачанов за председател на ПП “ВМРО–БНД”.

Да живее България!
#

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн