АБВ стартира допитване сред гражданите чрез анкета по ключови национални теми

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
ABV znak 3 sqАнкетното проучване на ПП АБВ, чиято цел е да определи нагласите на гражданите по ключови социални и политически въпроси, стартира от Варна. Сондажът ще се проведе сред 50 000 човека в цялата страна.

Освен на хартия, анкетата на АБВ вече е достъпна за разпечатване и онлайн през официалната страница на партията: https://www.abv-alternativa.bg/photo/files/files/Anketa_2_1.pdf

Анкетата съдържа 11 въпроса, свързани с националната сигурност, енергийната политика и преодоляването на демографската криза.

Началото на кампанията даде председателят на ПП АБВ Румен Петков. Той припомни, че партията настоя писмено пред правителството и пред Народното събрание на територията на страната ни да не се допуска разполагането на допълнителни военни контингенти.

Сред останалите въпроси, залегнали в анкетата на ПП АБВ, са България да инициира дебати за промяна на системата за европейска сигурност, за борба срещу двойните стандарти в ЕС, за сваляне на санкциите срещу Русия, за изграждане на АЕЦ „Белене”, за доставка на газ от Русия през страната ни и за възстановяване на двустранни търговски отношения с Азия, Близкия Изток, Африка и Латинска Америка.

АБВ разчита на нагласата на гражданите и по отношение на въвеждането на еднократна финансова помощ в размер на 30 000 лева за трето дете, нова данъчна политика с 5% ДДС за стоки от първа необходимост, въвеждане на необлагаем минимум до нивото на минималната работна заплата и промяна на държавното устройство и установяване на президентска република.
#

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн