Настаняват партия “Воля” на етаж от “Раковски” 134 в София

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
_Bulgaria 300Правителството предоставя на политическа партия „ВОЛЯ“ под наем част от имот – частна държавна собственост, за административните нужди на централното й ръководство, съобщиха от пресцентъра на Министерския съвет.

Частта от имот се намира на ул. „Георги С. Раковски“ № 134 (емблематичната в годините на прехода “синя” централа – бел. ред.) и представлява реална част от административна и делова сграда, включваща втори етаж със застроена площ от 285,53 кв. м и седми терасовиден (шести надпартерен) етаж със застроена площ от 176,96 кв. м.

С решението на Министерския съвет ще се осигурят необходимите помещения за административните нужди на централното ръководство на политическа партия „ВОЛЯ“.

Преди година на същия адрес се нанеса и НФСБ на Валери Симеонов, след като СДС изгуби правото да ползва имота поради това, че не успя да влезе в Народното събрание на последните парламентарни избори.
#

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн