Сигнали на Горещия телефон на Община Стара Загора, 8-10 февруари 2019 г.

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
_Telefon 2На безплатния Горещ телефон на Община Стара Загора – 0800 157 37, от 8 до 10 февруари са отчетени над 110 сигнала. Граждани са информирали за около 50 неправилно паркирани МПС в града.

Акт за установяване на административно нарушение е съставен за шум от ремонтни дейности в апартамен в блок №27 в кв. „Три чучура-юг“. Същата административна санкция е наложена по сигнал за незаконна търговия до блок №1 на бул. „Генерал Столетов“.

За бездомни кучета е съобщено в централната част на града, както и в местността „Съборената кюприя“. Информацията е насочена към Общинския приют за безстопанствени животни.

Акт за установено административно нарушение е наложен на собственик на куче, разхождащ домашния си любимец без повод и намордник в междублоково пространство в кв. „Самара 3“.

Сигнализирано е още и за неспиране на автобусни спирки от водачи на градския транспорт. При установяване на нарушение от страна на шофьорите ще последват санкции съгласно Вътрешния правилник на дружеството.

Граждани са се оплакали от силна музика от заведения, както и от замърсяване на пространство около контейнери за отпадъци. Сигнализирано е още и за запалени храсти и треви по пътя към село Еленино.

След получени обаждания на Горещия телефон е извършен ремонт на улично осветление и паркомати.

Община Стара Загора е реагирала на сигналите, за които има правомощия, а останалите са насочени към компетентните органи. На гражданите е върната обратна информация.
#бутон за сайт


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн