Благотворителният турнир по детски футбол на Кеш Кредит в Стара Загора събра над 2900 лв.

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Всички събрани средства от събитието ще бъдат дарени за лечението на 10-годишно дете в нужда
*
1 (4)Кеш Кредит организира турнир по детски футбол в Стара Загора, като само за ден успя да събере над 2900 лв. за благотворителност. Събитието се проведе в Общинска спортна зала „Иван Вазов“. Всички събрани средства ще бъдат дарени на 10-годишния Денислав Койчев, който страда от детска церебрална парализа.

В благотворителния турнир участваха 62 деца на възраст между 9 и 12 години. Първо място грабнаха малчуганите от ДФК „Арена Запад“ (Казанлък), последвани от „Олимпия Футбол Клуб“ и ДЮШ „Верея“ 1. Останалите детски клубове, които участваха в събитието, са ДЮШ „Берое“ Стара Загора и ДФК „Филипов“ Казанлък. Всички деца се включиха в инициативата, за да подкрепят своя връстник Денислав, който има спешна нужда от лечение в Китай.

Денислав Койчев е роден преждевременно на 15 юли 2008 г. с тегло 1200 грама. Поради дългия си престой в кувьоз е диагностициран с детска церебрална парализа. Благодарение на продължително лечение в Китай,  Денислав успява да развие опорно-двигателната си система и вече може да ходи сам. Следващата битка, през която трябва да премине, е да се научи да говори, като за целта са му необходими специализирани курсове в Китай на стойност 30 000 лв.

Събраните дарения от благотворителния турнир, организиран от Кеш Кредит, ще допринесат за лечението на Денислав. Инициативата е част от дългосрочната мисия на компанията в подкрепа на значими социално-отговорни каузи, зад които застават служителите на компанията в офисите й в цялата страна. 

„Кеш Кредит е компания, която се отличава не само с иновативния си модел на работа, предоставящ най-бързите и удобни услуги на пазара, но и с активната си социално-отговорна политика. Благодарим от сърце на всички, които се включиха в благотворителния ни турнир в подкрепа на Денислав Койчев и допринесоха за каузата. Наша основна мисия е да продължаваме да подпомагаме значими инициативи, за да осигурим на нуждаещите се един по-добър и щастлив живот“, сподели Зорница Янакиева, Оперативен директор на Кеш Кредит.

Победителите - отборът на ДФК „Арена Запад“ (Казанлък)

Победителите – отборът на ДФК „Арена Запад“ (Казанлък)

Всеки, който желае да подпомогне лечението на Денислав Койчев, може да направи дарение на номер 17 777 с текст DMS DENI.

* * *

За Кеш Кредит:
Кеш Кредит е високотехнологична небанкова финансова институция с фокус върху бързото развитие и налагането на нови продукти и услуги в полза на потребителя. Компанията работи успешно на пазари в Европа, Африка, Азия и Близкия изток.

Кеш Кредит използва иновативен модел за кредитиране без аналог на пазара, като кандидатстването за бързи кредити става онлайн, по Viber или Facebook, чрез обаждане по телефона или в някой от над 70-те офиса на компанията в цялата страна. Кеш Кредит постоянно работи по имплементиране на най-новите и модерни подобрения в сферата на финансовите услуги, за да отговори на нарастващите нужди на своите клиенти навсякъде и по всяко време.

За повече информация, моля, посетете:
https://cashcredit.bg
#

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн