Всички структури на ВМРО в Старозагорско искат Ангел Джамбазки да е водач на листа за евроизборите

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Angel DzhambazkiСтруктурите на ВМРО в област Стара Загора с решение за подкрепа на Ангел Джамбазки за кандидат за евродепутат и водач на листата на евроизборите. Джамбазки е най-активният български евродепутат, посочват в мотивите си за решението старозагорските войводи.

Такова решение бе взето на събрания, проведени в Стара Загора, Казанлък, Павел Баня, Мъглиж, Раднево и Братя Даскалови. Утвърден бе и Областен предизборен щаб за изборите за български представители в Европейския парламент.

ВМРО – Стара Загора твърдо застават зад най-дейния български евродепутат – Ангел Джамбазки, който доказва с всяко едно негово действие, че ще защитава българските интереси в Европа.

Припомняме, че преди седмици видни общественици, интелектуалци, учени подкрепиха Джамбазки за следващ мандат в Европарламента и издигнаха кандидатурата му. До момента Ангел Джамбазки е получил номинации да бъде водач на листата за евроизборите от структурите на ВМРО от Врачанско, Ямбол и Шумен.
#

бутон за сайт


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн