Сигнали на Горещия телефон на Община Стара Загора, 1-3 февруари 2019 г.

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
_Telefon 2На безплатния Горещ телефон на Община Стара Загора – 0800 157 37, от 1 до 3 февруари са отчетени около 60 сигнала. Граждани са подали информация за над 30 неправилно паркирани МПС.

За бездомни кучета е съобщено в района на голям хипермаркет в източната част на града. Информацията е насочена към Общинския приют за безстопанствени животни. Оплакване е постъпило за пуснати за свободна разходка кучета в село Братя Кунчеви кучета, както и в село Остра могила.

Акт за установяване на административно нарушение бе съставен миналата седмица заради замърсяване на улица в село Християново след изпомпване на отпадни/дъждовни води от частен имот. Отново е получен сигнал по казуса, предстои проверка да бъде извършена от общинска комисия за изясняване на обстоятелствата.

След обаждания на Горещия телефон е ремонтирано улично осветление, обезопасени са шахти и премахнати сухи клони на дървета.

Община Стара Загора е реагирала на сигналите, за които има правомощия, а останалите са насочени към компетентните органи. На гражданите е върната обратна информация.
#

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн