Сигнали на Горещия телефон на Община Стара Загора, 28-31 януари 2019 г.

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
_Telefon 2На безплатния Горещ телефон на Община Стара Загора – 0800 157 37, от 28 до 31 януари са отчетени близо 160 сигнала. Граждани са информирали за над 50 неправилно паркирани МПС в града. Констативен протокол е съставен за поставено неправомерно антипаркинг колче до блок №1 на ул. „Ив. Мирчев“.

Акт за установяване на административно нарушение е съставен заради замърсяване на улица в село Християново след изпомпване на отпадни/дъждовни води от частен имот.

За бездомни кучета е съобщено в района на парк „5-ти октомври“, както и около голям хипермаркет в източната част на града. Информацията е насочена към Общински приют за безстопанствени животни.

След получени обаждания на Горещия телефон е извършен ремонт на улично осветление, паркомати. Почистени са изсъхнали клони на дървета.

Община Стара Загора е реагирала на сигналите, за които има правомощия, а останалите са насочени към компетентните органи. На гражданите е върната обратна информация.
#

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн