Връчиха ключовете на “Форд”-а, спечелен от старозагорец с фиш от Тото 2

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Ivan Liubenov_Stara ZagoraВ съботния ден СПОРТ ТОТО организира специално събитие в Парк мола в Стара Загора. Екипът на Български спортен тотализатор пристигна в града, за да връчи официално ключовете за чисто нов автомобил на местен късметлия. Той се казва Иван Любенов и спечели колата в 98-мия тираж на Втори тото шанс на играта „Тото 2 – 6 от 49“. Номерът на фиша му го направи собственик на страхотен автомобил “Форд ЕкоСпорт”.

Иван играе тото повече от 30 години. Казва, че няма любими числа, а винаги попълва произволни. Разбира, че е спечелил чисто нов автомобил съвсем случайно, двайсет дни след тиража. Разбира, че има спечелена кола в Стара Загора, която все още не е потърсена и решава да провери номера на квитанцията си в интернет сайта на БСТ. Първоначално не може да повярва и няколко пъти сверява печелившия номер, докато се увери, че късметлията е именно той. Иван не скрива радостта си от новата придобивка.

Миналата година СПОРТ ТОТО обиколи цяла България и раздаде 74 автомобила на печеливши участници от игрите. За изминалата 2018 година от тото игрите бяха спечелени почти 80 милиона лева. А от септември до сега джакпотът в любимата на всички игра „Тото 2 – 6 от 49“ нарасна главоломно до феноменалните 7 500 000 лева. Това е най-големият и постоянно нарастващ джакпот в България. Ако бъде спечелен в тиража в неделя, сумата ще се нареди под номер 3 в класацията на най-крупните суми, печелени до момента от тотото. Общата сума на печалбите в игрите в момента достигна над 11 500 000 лева. От Български спортен тотализатор припомниха, че всяка седмица участниците имат шанс да спечелят многобройни бонуси и печалби, и то без да залагат допълнително.

Български спортен тотализатор е единственият държавен хазартен оператор, който дава 33% от своите постъпления за българския спорт. Това е и причината освен много музика, печалби и изненади, гостите на събитието да се насладят и на изпълнението по спортни танци, което направиха състезателите от клуб по спортни танци „Загора Данс-2005“.
#

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн