36 социалисти от област Стара Загора отиват на конгреса на БСП утре

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
_BSP logo 300Утре (събота, 26 януари) в 10.00 часа започва четвъртото заседание на 49 Конгрес на Българската социалистическа партия в НДК, София.

36 делегати на Конгреса на БСП от област Стара Загора ще гласуват предизборна платформа за участието на партията в изборите за Европейски парламент. 11 от тях са от община Стара Загора.

Първа точка от дневния ред е политическият доклад на лидера Корнелия Нинова „България и Европа днес. Визия за утрешния ден. Задачите на БСП”.

„Предстои социалистите да обсъдят и приемат на високия си форум проекта „Визия за България“, който бе подкрепен и дискутиран в 11-те общини на старозагорска област. На последното си заседание Областният съвет на БСП даде висока оценка на проекта, който бе определен като изключително важен стратегически документ за развитието на страната”, каза председателят на областната партийна структура Румяна Динева, делегат на Конгреса. Във форума ще участват и народните представители на БСП, председателите на общински съвети и др.

На заседанието ще бъде направен и отчет за дейността на членовете на Европейския парламент, избрани с листата на Коалиция за България, през мандат 2014-2019 г.
#бутон за споделяне


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн