Окръжна прокуратура – Стара Загора привлече като обвиняем и задържа 39-годишен мъж за грабеж, извършен при условията па опасен рецидив

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
_Temida-2 NK-NPKОкръжна прокуратура – Стара Загора привлече като обвиняем К.Р., на 39 г., за грабеж, извършен при условията на опасен рецидив – чл. 199, ал.1, т.4, вр. с чл. 198, ал.1 от Наказателния кодекс.

До момента е установено, че на 21.01.2019 г. в гр. Гурково, обл. Стара Загора, обвиняемият К.Р., след като употребил сила, отнел от владението на 83-годишна жена сумата от 35 лв.

Обвиняемият К.Р. е многократно осъждан за престъпления против собствеността, което е обусловило и опасен рецидив. Той е задържан за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор.

На 24 януари 2019 г. ще бъде внесено искане в Окръжен съд – Стара Загора за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо него.

Разследването по случая продължава.

Пресцентър на Апелативна прокуратура – Пловдив
#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2023 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн