Конкурс за мартеници обявяват в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
IMG_2979Традиционен конкурс-изложба за изработка на мартеница „Баба Марта бързала, мартенички вързала” обявяват Община Стара Загора и Центърът за подкрепа за личностното развитие (ЦПЛР).

В конкурса могат да участват деца от детските градини и подготвителните групи в детските градини, както и ученици от първи до осми клас на училищата в Общината.

Участниците ще бъдат оценявани в три възрастови групи: детски градини и предучилищни групи, ученици от първи до четвърти клас и от пети до седми клас.

Мартениците от детските градини и подготвителните групи, както и колективни участия, задължително трябва да са аранжирани на картонени табла. Мартениците на индивидуалните участници трябва да са прикрепени към картонче, на което да бъдат написани трите имена на участника, клас и училище.

Срокът за предаване на мартениците е 19.02.2019 г. в сградата на ЦПЛР ул. ”Захарий Княжески” №71, ет.3

Награждаването на отличените от компетентно жури творби и откиравне на изложба на участниците в конкурса ще бъде на 27.02.2019 г. от 14.00 часа в залата на ЦПЛР, ул. ”Захарий Княжески” №71, ет.3
#nocсподели бутон


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн