ВМРО – Стара Загора дарява домакински уреди на пенсионерските клубове в общината за Атанасовден

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
VMRO znakНа 18 януари, в петъчния празничен ден, местната структура на ВМРО в Стара Загора ще подари на всички пенсионерски клубове на територията на общината домакински уреди.

Пенсионерските клубове са 10 на брой в общината и всеки един от тях ще се сдобие с нови домакински уреди, които воеводите решиха да дарят на светлия християнски празник Атанасовден. Ден, който носи със себе си символика, а именно, че от този ден нататък зимата започва да си отива.

Зимата си отива, но добрината е винаги актуална, ето защо и патриотите от старозагорската организация на ВМРО за пореден път ще дадат своя личен пример. Припомняме, че структурата през изминалата година имаше редица благотворителни акции, последната беше в деня на християнското семейство, когато раздадоха пакети храна на крайно нуждаещи се хора и подариха на малчуганите театрална постановка.
#

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн