Старозагорско дете с награда от национален конкурс

STZAGORA.NET
*
Борис Григоров от четвърта “А” група на детска градина №25 „Ален мак“ получи награда от националния конкурс “Аз като герой в любимата ми приказка”.

За четвърта поредна година образователната организация BRITANICA предизвиква малките таланти от цялата страна да участват в конкурс за детска рисунка. Така се насърчават малките художници да нарисуват себе си в любимата си приказка, за да повярват, че и те могат да бъдат герои, за които няма граници, стига да полагат усилия, да не се отказват и да постъпват правилно.

Сюжетът на рисунката може да бъде от книжка, фантастична поредица, легенда, басня, мит, комикс, класическа или модерна приказка.

В конкурса са участвали 1320 рисунки на деца от цялата страна. Участниците са използвали най-разнообразни техники в своите произведения: от боички, моливи и пастели, та чак до апликации на есенни листа и клонки, както и колажи!

Шестчленно жури е оценявало произведенията на малките таланти.
2 (4) (1)
Борис Григоров 6 г. Малкият принц Ale edit
#

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн