Експерти представиха в Стара Загора възможностите за кандидатстване по програми на Министерството на младежта и спорта

STZAGORA.NET
*
IMG_20181217_132313_resized_20181217_023621798Информация за възможността за кандидатстване по програми, финансирани от Министерството на младежта и спорта, представиха днес в зала „Фоайе“ на Община Стара Загора експерти от държавното ведомство.

„Изказвам благодарност към Министерството, че се отзоваха на нашата покана и тази среща е факт, за да дадем пред спортните клубове на Стара Загора информация за предстоящата година и начините, по които те могат да получат финансиране“, каза зам.-кмет на общината Красимира Чахова.

Експертите от ММС Владимир Борисов, от Дирекция „Спорт за високи постижения“, Красимир Кънев и Любомир Минчев от Дирекция „Спорт за учащи се и спортни училища“ отговаряха над час на въпросите на представители на спортните среди в града. Те обсъдиха програмата за развитие на спортните клубове за 2019 година. Дадоха подробности за критериите, начина и възможностите за обвързване на финансовото подпомагане.

От старозагорските клубове поискаха подобряване на обратната връзка с Министерството, за да се улесни кандидатстването им по различните проекти.

В срещата се включиха още и народните представители Радостин Танев и Маноил Манев, експертите Илия Илиев от Министерството на младежта и спорта, Асен Асенов и Петко Крумов от отдел „Туризъм и спортни дейности“ на Община Стара Загора, както и десетки ръководители на спортни клубове.
#

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн