Сигнали на Горещия телефон на Община Стара Загора, 3-6 декември 2018 г.

STZAGORA.NET
*
_Telefon 2На безплатния Горещ телефон на Община Стара Загора - 0800 157 37, от 3 до 6 декември са отчетени около 170 сигнала. Граждани са информирали за над 60 неправилно паркирани МПС в града.

За бездомни кучета е съобщено около Съдебната палата, в парк „5-и октомври“, кв. „Железник“, в района на Гробищния парк, както и в старозагорските села Дълбоки и Памукчии. Информацията е насочена към Общински приют за безстопанствени животни.

След оплаквания от граждани са съставени констативни протоколи на два търговски обекта за преместване на отводняването на климатици, за да не се създава предпоставка от заледяване на части от тротоарните пространства.

Акт за установяване на административно нарушение е наложен на строителна фирма за отсичане на кипарис и слива без издадено разрешително.

Същата административна санкция е наложена на търговец на царевица в района на СУ „Васил Левски“.

Сигнал е получен за силна музика, идваща от ледената пързалка в района на Плувния басейн.

След получени обаждания на Горещия телефон е извършен ремонт на улично осветление, светофарни уредби, паркомати. Отстранени са изсъхнали и паднали клони от дървета.

Община Стара Загора е реагирала на сигналите, за които има правомощия, а останалите са насочени към компетентните органи. На гражданите е върната обратна информация.
#споделяне във facebook


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн