Сигнали на Горещия телефон на Община Стара Загора, 23-25 ноември 2018 г.

STZAGORA.NET
*
_Telefon 2На безплатния Горещ телефон на Община Стара Загора – 0800 157 37, от 23 до 25 ноември са отчетени около 80 сигнала. Граждани са информирали за над 40 неправилно паркирани МПС в града.

За бездомни кучета е съобщено около блок №10 на ул. „Чавдар“, блок №38 на ул. „Стефан Стамболов“, както и в района на чешмичката до бившия ресторант „Аязмото“ в парк „Митрополит Методий Кусев“. Информацията е насочена към Общинския приют за безстопанствени животни. Подаден е сигнал от живеещи в блок 16 на ул. „Георги Бенев“ за смущаване на спокойствието им от системен силен лай на куче в съседен апартамент.

Гражданин е с наложен Акт за установяване на административно нарушение заради отрязан от него клон на липа пред блок №1 на ул. „Захари Стоянов“.

Подадена е информация, че водач на превозно средство от градския транспорт по Линия 51 не е спрял на автобусна спирка. Оплакване е постъпило и за внезапно натискане на спирачка от водач на автобус по Линия 36, вследствие на което пътник е паднал в превозното средство. При установяване на нарушение, ще последват санкции съгласно Вътрешния правилник на дружеството.

Сигнали са получени за шум от ремонтни дейности в жилищни сгради, както и за силна музика от заведения. Съобщено е за образуване на незаконно сметище в района на село Сулица, по черния път в посока село Лозен. Работата по сигнала продължава и днес.

Постъпила е информация за група младежи, рушащи част от детска площадка в кв. „Казански“, между блок №29 и блок №16.

След получени обаждания на Горещия телефон е извършен ремонт на улично осветление, паркомати и информационно табло на автобусна спирка.

Община Стара Загора е реагирала на сигналите, за които има правомощия, а останалите са насочени към компетентните органи. На гражданите е върната обратна информация.
#

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн