Предстои заседание на 48-та конференция на БСП – Стара Загора

STZAGORA.NET
*
_BSP logo 200x261На 24 ноември 2018 г. от 9.00 часа в комплекс „Верея” в Стара Загора ще се проведе заседание на 48-та конференция на Старозагорската организация на БСП, съобщиха от Общинския съвет на партията. Заседанието е четвърто по ред.

Делегатите ще обсъдят предложения на общинската организация на БСП – Стара Загора по проекта „Визия за България”, както и задачите по подготовката на старозагорските социалисти за изборите през 2019 г. Народният представител Георги Гьоков ще представи алтернативния бюджет, внесен от ПГ „БСП за България”. Отчет за работата на групата общински съветници от БСП през 2018 г. и внесените от тях предложения по проектобюджета на община Стара Загора за 2019 г. ще докладва председателят на групата Даниела Лекина.

От 18.30 ч. в петък, 23 ноември, в зала 1 на РБ “Захарий Княжески” ще се проведе среща с евродепутата Петър Курумбашев, член на Групата на Прогресивния алианс на социалистите и демократите в Европейския парламент, журналиста Явор Дачков и народните представители от ПГ на “БСП за България” Драгомир Стойнев и Георги Гьоков. Срещата е на тема “Накъде отива Европа? Енергетика и актуални проблеми на региона”. Срещата е организирана от една от структурите на БСП в Стара Загора – „Център”
#

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн