ОИЦ – Стара Загора кани старозагорци на залесяване в петък

STZAGORA.NET
*
fidanki-780x350На 16 ноември 2018 г. (петък) от 11.30 ч. Областен информационен център – Стара Загора съвместно с Държавно горско стопанство Стара Загора организират акция по залесяване в града като част от инициативата на центъра, посветена на Европейската седмица на гората.

С отбелязването й ОИЦ – Стара Загора цели отново да привлече вниманието на старозагорци върху ролята на горите за ограничаване на климатичните промени, поддържане на водните ресурси и опазване на околната среда.

Каним всички желаещи да се включат като доброволци в кампанията по залесяване, организирана от ОИЦ – Стара Загора, да се присъединят към нас на 16.11.2018 г. в 11,30 часа. Сборен пункт – площада пред Стадион „Берое“.

ОИЦ – Стара Загора е част от мрежата от 28 информационни центрове за популяризиране на Европейски структурни и инвестиционни фондове, работещи с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Добро управление”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.
#

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн