Представят разтърсващ политически трилър, написан от дългогодишна журналистка от Велико Търново

STZAGORA.NET
*
45682608_295179477999548_9025195580028092416_nБиблиотека „Родина“ Стара Загора, Издателство „Фабер“ и Радио Стара Загора Ви канят на представянето на романа „Обществена поръчка“ от дългогодишния журналист Елена Чамуркова. В срещата ще участва и издателят на книгата Нейко Генчев (ИК „Фабер).

Над 20 години Елена Чамуркова е политически репортер във Велико Търново. Преди година тя напуска професията, за да се занимава с докторантурата си по политически науки във Великотърновския университет и в същия ден написва първия абзац на първия си роман.

„Обществена поръчка” е разтърсващ политически трилър, в който се преплитат художествена измислица и реално случили се събития. Вълнуваща история за корупция, власт, политика, журналистика и за мръсните тайни помежду им.

За книгата:
Пламен Радев е хладнокръвен и пресметлив управник, устремил се на всяка цена към втория си светски мандат. Антоанета Първанова, институция в града – главен редактор и собственик на издателска къща “Антика” и най-тиражния областен всекидневник “Полет”. Жена с огромна власт и влияние, без предразсъдъци, но и без личен живот, която знае как да подчини събития и хора на личния си интерес. Атанас Пашов – Пъшо е крупен предприемач, кръстник на кмета и негов финансов и политически благодетел, който го държи с космически комисионни от обществени поръчки. Лора Маринова от амбициозна и напориста репортерка, отдадена единствено на кариерата си, ще израсне до чувствена млада жена, която освен любовта ще открие много истини и лъжи за света около себе си. Николай Мартинов е успял млад предприемач със собствен солиден бизнес. Бунтар по природа, той знае, че не може да промени системата, но ще се опита да я подчини. Дали ще успее?…

Съдбите на тези силни личности се преплитат в интригуващи истории за пари, слава, любов, секс и власт.

Заповядайте на 15 ноември, четвъртък от 18:00 часа в Арт фоайе на Радио Стара Загора.
Входът е свободен.

https://www.rodina-bg.org/2-nachalo/1117-elena-chamurkova-predstavya-obshtestvena-porachka-v-stara-zagora
https://www.facebook.com/events/254902758507622/
#

viknoeсподеляне във facebook


echo
Copyright © 2019 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн