EVN напомня, че след 1 ноември 2018 г. само препотвърдилите съгласие клиенти ще продължат да получават онлайн и SMS услуги

STZAGORA.NET
*
_EVN_300Клиентите, които не са препотвърдили своето съгласие до 1 ноември 2018 г., ще трябва да заявят отново услугата по известяване за сметка и да направят нова регистрация в системите. Кампанията беше инициирана с оглед спазване на Общия регламент за защита на данните

EVN напомня, че само клиентите, които са препотвърдили своето съгласие пред компанията, ще продължат да получават онлайн и SMS услугите на компанията и да имат достъп до онлайн платежната система на компанията EVN Онлайн плюс. Това е така, защото от 1 ноември, в изпълнение на изискванията на Общия регламент за защита на данните, EVN България ще трябва да изтрие всички профили и регистрации на онези клиенти, които не са препотвърдили своето съгласие.

До този момент компанията е изпратила информация до всичките клиенти, които са се абонирали за получаване на SMS/имейл известие за фактура за електрическа енергия. Информация е качена и в платформата EVN Онлайн плюс при влизане в клиентски профил. За да препотвърдят съгласието си, клиентите е необходимо да отворят линка от получения имейл или SMS, при влизане в платформата да потвърдят съгласието си по указания начин или да се свържат с компанията по телефон на 0700 1 7777.

Клиентите, които не препотвърдят своето съгласие, ще спрат да получават информация за фактура по посочения от тях начин (SMS или имейл), и респективно вече няма да имат профил в EVN Онлайн плюс. За да възобновят ползването на услугите след 1 ноември 2018 г., тези клиенти ще трябва да заявят отново тяхното ползване пред компанията:

Ежемесечно известие за фактура по SMS или имейл – онлайн заявка на следния линк: https://www.evn.bg/UslugiIzvestqvane/ClientForm.aspx.

Нов профил в EVN Онлайн плюс клиентите могат да регистрират на следния линк: https://www.evn.bg/Online-Services/Register.aspx.

Регламентът за съгласие не засяга известяването по SMS или имейл преди прекъсване поради неплащане и всички клиенти, заявили тази услуга, не е необходимо да предприемат допълнителни действия, за да продължат да я ползват.
#

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн