БСП търси посоката за развитието ни на дискусия в Стара Загора днес

STZAGORA.NET
*
P1390907От 18.00 часа днес в конферентна зала 2 на комплекс “Верея” – Стара Загора ще започне организирана от БСП дискусионна среща под надслов “Визия за България”.

“Този проект го разглеждаме като обръщение към българските граждани да изберем посоката, по която да се развива държавата и обществото ни, и като апел и предложение всички да обединим своята енергия за решаване на няколко ключови за съществуването ни въпроси – сподели с медиите Валентина Бонева, председател на Общинския съвет на БСП в Стара Загора. – Проектът се представя от нашите депутати във всяка една от общините в страната. В Стара Загора проявата ще се състои в рамките на дискусионния клуб за политика, икономика и култура към местната партийна организация.”

Старозагорци ще имат възможност да се срещнат и разговарят с народни представители от “БСП за България”. Участието си са потвърдили:
* Драгомир Стойнев – член на парламентарните комисии по икономическа политика и за наблюдение на приходните агенции и борба със сивата икономика и контрабандата;
* Георги Гьоков – зам.-председател на ПК по труда и социалната и демографска политика, както и на Комисията по здравеопазване;
* Кольо Милев – член на ПК по отбрана;
* Румен Божанков – член на комисията по правните въпроси.

По-рано днес – от 16.00 часа, тези народни представители, плюс колегата им Славчо Велков, ще се срещнат с членове на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва в залата на НЧ “Св. Климент Охридски”.

От 18.00 ч. в  Братя Даскалови народните представители проф. Иво Христов, Васил Антонов и Николай Бошкилов ще се срещнат с хората в читалище “Пейо Милев”.

В 17.30 ч.  Гурково зам.-председателят на ПГ на „БСП за България” Христо Проданов и народният представител Иван Ченчев ще се срещнат с гражданите в Младежкия клуб.

В 17.30 ч. в Казанлък народните представители Филип Попов, Елена Йончева, Донка Симеонова и Станислав Владимиров ще имат среща в Дом на културата “Арсенал” – камерна зала.

В 16.30 ч. в Мъглиж народните представители Димитър Данчев и  Георги Андреев ще се срещнат с гражданите в залата на ресторант “Септември”.       .

В 17.30 ч. в Николаево народните представители Теодора Халачева и Тодор Байчев ще се срещнат с хората в читалище “Васил Левски”.

В 16.30 ч. в Опан народните представители Валери Жаблянов, Цветан Топчиев и Николай Тишев ще имат среща в залата на Общинската администрация .

В 18.00 ч. в Павел баня зам.-председателят на ПГ на „БСП за България” Георги Свиленски и депутатите Веска Ненчева, Чавдар Велинов и Николай Пенев ще се срещнат с хората в читалище “Напред”.

В 18.00 ч. в Раднево народните представители Таско Ерменков, Румен Георгиев и Александър Симов ще се срещнат с гражданите в Художествената галерия.

В 16.00 ч. в Стара Загора зам.-председателят на ПГ на „БСП за България” Драгомир Стойнев и народните представители Георги Гьоков, Кольо Милев и Славчо Велков ще се срещнат със сержантите и офицерите от запаса в читалище “Климент Охридски”. По късно, в 18.00ч., Стойнев, Гьоков и Велков,  заедно  с депутата Петър Кънев, ще се срещнат с граждани в залата 2 на хотел „Верея”.

В 17.30 ч. в Чирпан зам.-председателят на ПГ на „БСП за България” Весела Лечева и народният представител Иван Ибришимов ще се срещнат с хората в  голямата зала на Общинска администрация.

#

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн