Парк мол Стара Загора обединява деца от над 15 спортни клуба в мащабен спортен празник

STZAGORA.NET
*
Park_Mol - nadpis na pokrivaLipa gr_klub znakНа 27 октомври от 11:00 часа Парк Мол Стара Загора организира детски спортен празник с подкрепата на Община Стара Загора и в партньорство с Граждански клуб ЛИПА. По време на събитиетоПарк Мол Стара Загора ще направи дарение на спортно оборудване на всички клубове-участници в инициативата.

На събитието ще присъстват Александър Томов, един от най-титулуваните български спортисти, борец в стил класическа борба, носител на три олимпийски медала, петкратен световен шампион, петкратен европейски шампион, световен студентски шампион, двукратен европейски вицешампион; Георги Палазов, изявен бъларски плувец в дисциплината бътерфлай, в която е носител на всички национални рекорди, участник на летните олимпийски игри в Сидни, Атина и Пекин; Тихомир Иванов, един от най-успешните ни млади състезатели по лека атлетика в дисциплината скок височина, участник на Олимпийските игри в Рио. Атлет на годината за 2017 г., Денис Димитров, състезател по лека атлетика, спринтьор на 100 и 200 метра, световен и европейски медалист, Емилия Драгиева – състезател по висок скок, бронзов медал на световното първенство в зала в Индианаполис и други.

Събитието има за цел да мотивира младите хора активно да се занимават със спорт и да водят здравословен начин на живот. По време на хепънинга млади спортисти от различни спортни клубове и деца, желаещидаспортуват, ще имат възможност да се срещнат и да разговарят с изявени българки спортисти и да получат автографи от тях.

Срещите със спортни кумири въздействат вдъхновяващо върху младежите.  По време на спортния празник децата ще покажат наученото в демонстрации по лека атлетика, художествена гимнастика, волейбол, баскетбол, бадминтон, борба, фектовка, спортна гимнастика, джудо, плуване, както и много игри, забавления, изненади и много награди, осигурени от организаторите и спонсори.

Изключително атрактивна ще бъде и импровизираната демонстрация по баскетбол с гостите на събитието.

Парк Мол Стара Загора подкрепя усилията на местната общност да създаде по-добри условия за спортуващите деца, като ги мотивира за големи спортни успехи.

За повече информация:
Ирина Люцканова – ПР на проекта
E-mail: irina@newartpoint.eu
Mob: 0889 228 799

За региона:
Тони Куцаров
Граждански клуб ЛИПА
E-mail:forte.media@gmail.com
Mob: 0887 110 280
#vvv

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн