ВМРО – Стара Загора организира патриотични игри

STZAGORA.NET
*
VMRO_gerbНа 21 октомври (неделя) от 10.00 ч. в старозагорското село Кирилово започват състезанията в патриотични игри, организирани от Патриотите от ВМРО – Стара Загора. Събитието е част от мероприятията по отбелязване на 125-годишнината от създаването на ВМРО.

От местния клуб „Традиция“ ще направят показно на оръжия от времето на Илинденското въстание.

Патриотичните игри включват надпревара по стрелба с въздушна пушка, стрелба с лък и игри на пейнтбол. Отборите са 11 на брой, като така са представени всички 11 общини на територията на област Стара Загора. Те са съставени от по десет души – младежи на възраст от 16 до 25 години.

Гости на мероприятието ще бъдат заместник-председателят на ВМРО и евродепутат Ангел Джамбазки и народният представител и член на националното ръководство на партията Александър Сиди.

По-късно през деня Джамбазки ще посети Казанлък, където ще проведе открита приемна за граждани. Освен темата за двойните стандарти в ЕС евродепутатът ще коментира с местните жители и огромния проблем с циганската битова престъпност.

Откритата приемна на Ангел Джамбазки с граждани от Казанлък е от 16.00 ч. в неделя – 21 октомври, и ще се проведе на автобусната спирка пред блок 21.
#

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн