Сигнали на Горещия телефон на Община Стара Загора – 12-14 октомври 2018 г.

STZAGORA.NET
*
_Telefon 2На безплатния Горещ телефон на Община Стара Загора – 0800 157 37, от 12 до 14 октомври са отчетени около 80 сигнала. Граждани са подали информация за над 30 неправилно паркирани МПС.

По сигнал е извършена проверка и съставено предписание с протокол на търговски обект заради поставяне на метални щендери за дрехи върху тротоара на ул. „Св. Княз Борис“.

За бездомни кучета е съобщено в района на блок №79 на ул. „Св. Троица“, блок №37 на ул. „Св. Княз Борис“ и в кв. „Кольо Ганчев“. Информацията е насочена към Общинския приют за безстопанствени животни. Констативен протокол с предписание е издаден на жена, грижеща се за домашно куче, което със силен лай смущава живущите в блок №86 на ул. „Любен Каравелов“.

След получена информация на Горещия телефон е ремонтирано улично осветление, обезопасени са шахти и са взети мерки за възстановяване на компрометирани пътни знаци. Възложен за ремонт е заслон на автобусна спирка „ДЗУ“. Сигнал е получен и за липсващ детайл от пързалка в детска площадка в кв. „Железник“. Съоръжението е обезопасено, екип на Община Стара Загора е констатирал и още няколко компрометирани катерушки.

Община Стара Загора е реагирала на сигналите, за които има правомощия, а останалите са насочени към компетентните органи. На гражданите е върната обратна информация.
#

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн