Сигнали на Горещия телефон на Община Стара Загора, 5-7 октомври 2018 г.

STZAGORA.NET
*
_Telefon 2На безплатния Горещ телефон на Община Стара Загора - 0800 157 37, от 5 до 7 октомври са отчетени близо 60 сигнала. Граждани са подали информация за над 20 неправилно паркирани МПС. Информация е получена за автомобилни гонки в района на кв. „Самара – 3“, по пътя за езеро „Загорка“ и „Баритна мина“. Бус без регистрационни номера, паркиран до блок №92 на ул. „Отец Паисий“, е включен в процедура по доброволно премахване.

По сигнал е извършена проверка и съставен Акт за установяване на административно нарушение на пастир на едри преживни животни, преминаващ със стадото в частни масиви в района на село Малка Верея.

За бездомни кучета е съобщено в района на блок №5 на ул. „Чавдар Войвода“, на блок №4 на ул. „Черно море“, в местността „Съборената кюприя“, както и в село Богомилово. Информацията е насочена към Общинския приют за безстопанствени животни.

Постъпило е оплакване от група младежи, които нарушават реда и спокойствието в парк „Артилерийски“ и ритат павилионите за продажба фреш и царевица.

Докладна записка е съставена за струпване на множество битови отпадъци и стари мебели около контейнери за смет до блок №4 на ул. „Черно море“.

Оплаквания има от силна музика от заведения в града, както и от шум от ремонтни дейности в жилищни сгради. След получена информация на Горещия телефон е ремонтирано улично осветление.

Община Стара Загора е реагирала на сигналите, за които има правомощия, а останалите са насочени към компетентните органи. На гражданите е върната обратна информация.
#

viknoeсподеляне на връзка


echo
Copyright © 2019 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн