Преакселераторска програма Primer by EIT InnoEnergy стартира в Стара Загора

STZAGORA.NET
*
Cleantech Bulgaria и ZaraLab обявяват първото издание на преакселераторска програма Primer
*
6543765852q89Primer приветства индивиди и екипи, които работят върху иновативно решение, допринасящо за устойчивото бъдеще на България и имат предприемачески нюх и силна мотивация да развият своята бизнес идея.

Преакселераторската програма е създадена в подкрепа на новаторите и преодоляването на най-често срещаните предизвикателства при стартирането на успешен бизнес, като запълва празнината между обещаваща идея и готов за инвестиции продукт. Primer е подходяща за екипи в начален етап на развитие на тяхната идея, като им предоставя нужния инструментариум за анализиране на бизнес потенциала и структуриране на техния бизнес план. Участниците научават как да сформират екип, изготвят и адаптират подходящи бизнес модели, как да набират средства и изградят стратегия за маркетинг и продажби.

Участниците преминават през четири-дневно интензивно обучение с международни и български експерти, по време, на което разработват компоненти, нужни за представянето на техния продукт или услуга пред потенциални инвеститори. Primer завършва с Демо ден, където всички участващи екипи презентират своите идеи пред експертно жури и публика.

Преакселераторска програма Primer е сертифицирана от европейската организация InnoEnergy, провежда се в 12 страни от Централна и Източна Европа и е напълно безплатна за участниците в нея.

Желаещите да участват в Primer могат да кандидатстват до 28 октомври 2018г като подадат своята концепция тук>>>.

Повече информация можете да намерите на страницата на инициативата >>>.
#

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн