Народният представител Радостин Танев стартира втори етап на инициативата „Аз обичам Стара Загора“

STZAGORA.NET
*
Az obicham Stara ZagoraОт 2 до 22 октомври вторият етап на инициативата на народния представител Радостин Танев – „Аз обичам Стара Загора“, ще търси емблематичните места в Града на липите. Идеята на депутата е да бъде избрано едно от любимите места на старозагорци, пред което да бъде поставена голяма статична рамка за снимка, която ще служи за естествен и допълващ фон към фотосите на жители и гости на града.

„След като реализирахме идеята за фотоконкурс, който разкри очарованието на нашия град, видян през очите на старозагорци, то сега идеята е да има специална рамка, през която ще се вижда някой от символите на града ни – независимо дали е парк, местност, обект или друго“, уточни идеята си Танев.

Всички фотоси, които изпратят заралии до 22 октомври на електронната поща starazagora.konkurs@gmail.com, ще бъдат публикувани в личната страница на депутата във Фейсбук – www.facebook.com/tanevradostin/, където ще се гласува за фаворит.
#mmpoбутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн