Извършен е цялостен ремонт на здравната служба в с. Преславен

STZAGORA.NET
*
Обновената след цялостен ремонт здравна служба в старозагорското село Преславен беше открита днес с водосвет за здраве, отслужен от отец Петър от храма „Св. Димитър“ в Стара Загора. Тя разполага със зъболекарски и лекарски кабинет, антре и тоалетни.

Тук три дни в седмицата ще работят д-р Мирослав Каратанев и денталният специалист д-р Росица Ралева. Те обслужват около 200 пациенти в селото, което се намира на 11 км. от областния град и има близо 950 жители.

Извършен е цялостен вътрешен ремонт, с шпакловки и боядисване, поставено е ново осветление, ключове, контакти, фаянс, теракота, врати и нова дограма. Стойността на ремонта е близо 34 хил.лв., осигурени от капиталовата програма на община Стара Загора.

Секретарят на общината Делян Иванов честити новата придобивка на местните жители, като подчерта, че кметът Живко Тодоров е изпълнил ангажимента си към тях, за да са спокойни, че има къде да потърсят и намерят здравни услуги. Заедно с кмета на Преславен Митьо Митев и омбудсманът Надежда Чакърова те прерязаха лентата на здравната служба.

С изпълнение на химна на с. Преславен местните самодейци от читалище „Димитър Наумов“ поздравиха гостите.
IMG_7359IMG_7394
IMG_7371IMG_7421
IMG_7390
#vikknov

spodelime


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн