Оръжейницата “Арсенал” посреща 140-та си годишнина с нови цехове, складове и социални обекти

STZAGORA.NET
*
Дни преди тържественото отбелязване на 140 години от създаването на оръжейницата и 94 години от преместването й в Казанлък „Арсенал“ откри 7 нови обекта. На територията на Казанлък и Мъглиж арсеналци се поздравиха с общо 3 новоизградени цеха за различни специални производства, една изцяло обновена столова с 200 седящи места, кафетерия и прилежаща зона за отдих, 2 нови складови помещения и новоизградено пречиствателно съоръжение, по последни екологични стандарти за водите на река Тунджа.

Пред обновеното заведение за хранене на Завод №2 кметът на Казанлък Галина Стоянова пожела на арсеналци и техния изпълнителен директор Николай Ибушев да бъдат като вековно дърво: „Със здрави корени, щедра сянка, но и жизнени и енергични като него!“.

В последния петък на месеца, 28-ми септември, арсеналци ще празнуват на фирмения стадион със своите приятели кръглата годишнина от създаването на дружеството и почти вековната история на фирмата в Казанлък след преместването  й тук през 1924 г.
10 (1)12
#

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн