Казанлък: Съветниците от БСП искат извънредна сесия на Общинския съвет за обществения ред след ромските ексцесии

STZAGORA.NET
*

Румяна Друмева

Румяна Друмева

Да се проведе извънредно заседание на Общинския съвет за обществения ред в Казанлък, искат съветниците от левицата. “На сесията да бъдат изслушани кметът на община Казанлък, РУ на МВР – Казанлък, Районна прокуратура, Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните и Отделът „Закрила на детето”. Целта е да се направи анализ адекватна ли е и актуална ли е нормативната уредба, след което да се обсъдят и приемат актуални действия”, каза общинският съветник и председател на БСП в Казанлък Румяна Друмева.

Според БСП-съветниците трябва да се набележи спешно комплекс от мерки за превенция, контрол и гарантиране сигурността и спокойствието на гражданите. „Не можем да останем слепи и глухи, че проблеми няма”, подчертаха съветниците. Своевременните действия се предлагат във връзка със зачестилите инциденти с роми в Казанлък и масовия побой, който се случи в първия учебен ден на центъра на града.
#


share button


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн