Центърът за подкрепа за личностното развитие в Стара Загора приема участници в клубни форми и школи за новата творческа година

STZAGORA.NET
*
Centar za podkrepa na lichnostnoto razvitie streetviewCentar za podkrepa na lichnostnoto razvitieЦентърът за подкрепа за личностно развитие (ЦПЛР) – Стара Загора приема нови участници в клубни форми и школи за новата творческа 2018-2019 година. Част от структурата на Община Стара Загора, основната му дейност е организиране на извънучилищна дейност с деца и младежи в свободното им време за развитие на личностния им потенциал, творческото мислене, за изграждане на нравствена, познавателна, естетическа, екологична и гражданска култура.

“Ако си дете или младеж на възраст от 6 до 19 години и искаш да развиеш своите заложби и умения за цял живот, заповядай при нас. Тук всички получават равен старт, независимо от вероизповедание, етнос и социален статус” – канят от ЦПЛР.

Чрез дейностите си Центърът се стреми към изграждане и утвърждаване на духовни и граждански ценности, защита на правата на децата и младежите.

Заниманията са в три направления според проявения интерес от децата и младежите – художествено-творческо, гражданско образование и приложни науки във всичките 23 форми и клубове.

Децата, младежите и родителите им могат да подават заявления лично в сградата на ЦПЛР – Стара Загора, ул. „Захарий Княжески” 71, ет.3, от 17 септември 2018 г. всеки работен ден от 09.00 часа до 20.00 часа.

Всяко дете или младеж може да се обучава най-много в 3 форми. Заниманията са съобразени със свободното време на учениците и през ваканциите. Всички форми са безплатни.

Творческата 2018-2019 г. започва на 01.10.2018 г. по график за всяка от формите и завършва на 30.06.2019 г.

За повече информация: тел. 042 629 062, 042 638 698.
Плакат ЦПЛР
#

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн