Изпълнителният директор на “Мини Марица-изток” ЕАД Андон Андонов с почетен знак на Община Раднево

STZAGORA.NET
*
707Изпълнителният директор на „Мини Марица-изток” ЕАД Андон Андонов (вдясно на снимката) бе удостоен с почетния знак на Община Раднево. Отличието му беше връчено лично от кмета д-р Теньо Тенев на официалната церемония по случай 7 септември – празник на град Раднево.

Андон Андонов получава почетното отличие за значимия принос на дружеството за развитието на Община Раднево, за оказаното съдействие при реализирането на редица инфраструктурни проекти, социални дейности, културни събития, спортни мероприятия, общественополезни каузи и инициативи.

На церемонията присъстваха областният управител Гергана Микова, представителите на „Мини Марица-изток” ЕАД Димитър Чолаков – заместник изпълнителен директор, директорът по производствено-техническите въпроси Ясен Чаушев, ръководители на отдели, жители и гости на града.

Кметът на Община Раднево д-р Теньо Тенев изрази уважение и признателност към ръководството на енергийното дружество за подкрепата, доброто отношение и дългогодишното сътрудничество.

Андон Андонов благодари за оказаната чест и поздрави присъстващите с 54-годишнината на Раднево. Той пожела на всички здраве и благополучие, всеотдайна и отговорна работа за съхраняването на традициите и за превръщането на Раднево в модерен европейски град.
#

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн