Поздравления за празника на Гурково

STZAGORA.NET
*
IMG_9860Областният управител Гергана Микова и зам.-областните управители Петя Чакърова и Димитър Драчев бяха гости на празника на община Гурково – 4 септември, по повод навършването на 21 години от обявяването на Гурково за община.

Честването започна с откриване на изложба на Иван Генчев в Младежки клуб – Гурково. Там бяха представени авторските му пластики и пирографии на дърво.

Приветствие към присъстващите поднесе кмета на общината, г-н Иван Иванов. Празникът продължи на площада пред читалище „Генчо Къргов“ с концерт на оркестър „Каба Кайбадалия“, гр. Смолян, със солистка Кристина Енгерова. За доброто настроение на гостите се погрижи и фолклорната изпълнителка Поли Паскова.

Сред гостите на празника бяха кметът на община Казанлък Галина Стоянова, кметът на община Николаево Косьо Косев, кметът на Павел баня Станимир Радевски, зам.-кметът на Гълъбово Димитър Василев и др.

Г-жа Микова пожела на жителите на Гурково да са здрави, силни и да не спират да мечтаят. „Продължавайте да възраждате с труд и енергия своя малък, но красив и гостоприемен град. Реализирайте все така успешно амбициозните си цели! Вярвам, че всяка нова инициатива за просперитета на Гурково ще среща удовлетворението на неговите жители. Вярвам, че с обединените усилия на всички Вие ще го превърнете в едно от прекрасните кътчета на България с развит бизнес и туризъм. Следвайте своите цели и вярвайте в по-доброто бъдеще!“, каза тя в поздравителното си слово към гражданите на Гурково.
#

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн