Град Гълъбово празнува тази седмица 49-тия си рожден ден с богата културна и спортна програма

STZAGORA.NET
*
Гълъбово празнува 49 години от обявяването си за град с богата културна и спортна програма.

На 29 август, сряда, от 18.30 часа в Общината ще бъде открита изложба от уникални съкровища. Експонатите от изложбата са намерени при разкопките на могила в Гълъбово, по-стара от древната Троя, известна в научните среди като “Култура Гълъбово”, позната на археолозите от цял свят, но малко известна у нас.

На 30 август, четвъртък, известни личности от телевизионни формати, заедно с музикантите Дичо, Спенс, Лео, Играта, Монти и Петя Алекса, в 18:00 часа ще играят благотворително футбол на стадиона, а в 20 часа ще изнесат концерт в Младежки център.

На 31 август, петък, от 18 часа на стадиона приятелски футбол ще играят ветераните на ФК “Ботев” Гълъбово срещу “Свиленград”, а в 20 часа концерт в Младежки център ще изнесе народен оркестър “Орфей”.

На 1 септември, събота, ще се проведе Дамско рали за майсторско управление на автомобил. Всички участнички ще получат по 10 литра гориво. Участие в него могат да вземат дами от цялата страна. Същата събота, но вечерта от 20 часа, концерт в Младежкия център ще изнесе примата на българския попфолк Глория, заедно дъщеря си Симона. Традиционните народни борби ще се проведат в неделя, 2 септември, от 10 часа на стадиона.
plakat (1)
дамско ралиф

Глория и Симона

Глория и Симона


#

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн