Военни и цивилни се надстрелваха в чест на 20-годишнината на Втора механизирана бригада

STZAGORA.NET
*
Отбор на Областна администрация Стара Загора взе участие в традиционния Открит шампионат по стрелба с пистолет „Макаров“, организиран от Втора механизирана бригада. Състезанието положи началото на серия от събития, които започнаха днес и ще продължат до 4 септември и ще бъдат посветени на 20-годишнината от създаването на Бригадата.

Областният управител Гергана Микова, зам.-областният управител Димитър Драчев и служителите Станимира Делчева, Ангел Гюрджийски и Добрин Манджуков представиха достойно администрацията в надстрелването с пистолет „Макаров“. Сред сериозна конкуренция на отбори от различни военни формирования от Стара Загора и други градове и на професионални стрелци, петимата участници се наредиха на почетното шесто място. Най-добре се представи Ангел Гюрджийски, който спечели за отбора общо 86 точки.

На първо място в отборното класиране застанаха мъжете и жените от ямболския Двайсети самоходен артилерийски дивизион. Призьорите получиха купи и грамоти от зам.-командира на Втора механизирана бригада полк. Недялко Ников. Той награди и най-добре представилите се мъже и жени в индивидуалното класиране.

На огневия рубеж - областният управител Гергана Микова

На огневия рубеж – областният управител Гергана Микова

Почетната стълбичка с първите три отбора в класирането

Почетната стълбичка с първите три отбора в класирането


#

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн