Библиотека „Родина” кани родители, учители в ясли и детски градини, библиотечни специалисти и доброволци на публична лекция

STZAGORA.NET
*
Biblioteka Rodina detski otdelBiblioteka Rodina detski otdel kartaБиблиотека „Родина” кани родители, учители в ясли и детски градини, библиотечни специалисти и доброволци на публична лекция на тема „Тайният саботьор на учебния процес или ранното детско развитие чрез движение и игра”.

Лектор: Марина Титева – психолог.

Ранното детско развитие обхваща периода от 0 до 3 години. Това е най-сензитивният етап в растежа на човека. В този период правилното движение и игрите, които го включват, са основополагащи за плавното и пълно невро-моторно развитие на детето, за да бъде то готово за новите неща в живота си, включително за училище, когато настъпи тази възраст. Потискането на първичните рефлекси, с които всички се раждаме, и развиването на висши рефлекси, са основните точки, които ще бъдат засегнати.

Време и място на публичната лекция: 24 август (петък), 10:00 часа, Детски отдел на Библиотека „Родина” – Стара Загора, ул. “Българско опълчение” 69.

Събитието се осъществява в рамките на проект „Учим се и растем заедно”, финансиран по Програма „Ти и Lidl за по-добър живот”, с партньорството на Фондация „Работилница за граждански инициативи“ и Български дарителски форум.
#

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн