Осъдиха на 8 месеца затвор 36-годишен за кражба от банкомат преди 4 години

STZAGORA.NET
*
_Temida-2 NK-NPKПо споразумение на Районна прокуратура – Стара Загора е осъден К.И. ,на 36 г., за отнемане на чужда движима вещ от владението на другиго без неговото съгласие с намерението противозаконно да я присвои – престъпление по чл.195, ал.1, т.4, пр.2 и пр.3, вр. с чл. 194, ал. 1 от Наказателния кодекс.

По делото е установено, че на 12.07.2014 г. в Стара Загора между 03:34 ч. и 03:51 ч. подсъдимият К.И. отнел от банкомат чрез използване на технически средства – банкова карта и специален инструмент, 750 лева. Извършителят е бил установен преди няколко месеца.

За така извършеното престъпление, след като е възстановил изцяло причинените имуществени вреди, на К.И. е било определено наказание в размер на 8 месеца лишаване от свобода, което да изтърпи при първоначален общ режим. Споразумението, одобрено от Районен съд-Стара Загора, е влязло в сила и не подлижи на протестиране и обжалване.
#

viknoeбутон за споделяне


echo
Copyright © 2019 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн